NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES

Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

De hybride die u kunt voelen

Met behulp van geavanceerde technologie levert de meest populaire SUV ter wereld nu sportieve prestaties en lage emissiewaarden.

Maak kennis met de Hybrid

Weer een mijlpaal voor de Honda CR-V.

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

Close up shot of Honda CR-V Hybrid logo.
Close up shot of Honda CR-V Hybrid car key.
Side facing Honda CR-V Hybrid car in street location.
Front facing shot of Honda CR-V Hybrid headlight.

Uw CR-V Hybrid

Maak hem helemaal van u.

Er zijn vele mogelijkheden om de CR-V Hybrid nog meer 'de uwe' te maken. Kies uit een verscheidenheid aan losse items of kies een speciaal samengesteld accessoirepakket. Zo kunt u uw auto accenten geven die hem echt 'de uwe' maken.

Front three-quarter facing Honda CR-V Hybrid car in street location.
 

STRAKKE LIJNEN, DYNAMISCH ONTWERP

De nieuwe CR-V met hybride Honda-prestaties is aerodynamisch vormgegeven, van koplamp tot achterlicht. Het is een prachtig verfijnde en moderne SUV met een geavanceerde aandrijving.

Binnenruimte

Wanneer u de deur opent, straalt de pure luxe u tegemoet.

Eenmaal binnen ervaart u direct een ruimte en comfort die uniek zijn voor de CR-V. U zult het bijna niet kunnen laten stilletjes weg te rijden om van de rijervaring te genieten.

Bijdehand

Bladeren door de Driver Information Interface is kinderspel met de op het stuurwiel gemonteerde duimknoppen of via spraakbesturing, met keuze uit tal van functies, waaronder: weergave van sms'en en e-mails, audio-informatie, contacten in telefoonboek en zelfs intelligente onderhoudsinformatie over het voertuig.

Interior dashboard close up of Honda CR-V Hybrid facing street location.

Over de volledige breedte van de auto vindt u prachtig gestikte soft-touch panelen.

Honda CR-V Hybrid side close-up shot of TFT display.

Op het TFT-kleurendisplay ziet de bestuurder alle essentiële informatie.

 

 

Onderscheidende lijnen

Het rijden met een hybride voelde nog nooit zo goed en zag er nog nooit beter uit.

De vijfde generatie Honda CR-V heeft een onderscheidend ontwerp: een strakke eenvoud die ontworpen is om zowel stijlvol en functioneel te zijn. Met dit ontwerp wordt onder andere de luchtstroom onder het carrosserie beperkt, wat het brandstofverbruik verlaagt, de luchtweerstand minimaliseert en de geluidsproductie beperkt. Los van de functionele overwegingen, zorgt dit ontwerp er ook voor dat de Honda CR-V Hybrid overal opvalt.

Achterklep met handsfree toegang

De elektrische achterklep kan worden geprogrammeerd om te stoppen op een hoogte naar keuze. Ideaal als u haast hebt op een parkeerterrein of in een garage met een laag plafond. U kunt de achterklep zo ook openen met uw handen vol, door uw voet onder de achterbumper te bewegen. Gemakkelijk, is het niet?
* Only available on Executive version

Side view close up of Honda CR-V Hybrid logo.
Side view Honda CR-V Hybrid hands free boot technology.

Zelfs het inladen wordt makkelijker, omdat u met uw handen vol de achterklep kunt openen door uw voet onder de achterbumper te bewegen.

Direct verbonden

De CR-V Hybrid kiest de optimale modus om altijd een responsieve, efficiënte rijervaring te bieden.

De auto heeft een 2.0 liter Atkinson-benzinemotor en twee elektrische motors, een elektrische aandrijfmotor en een elektrische generator, voor optimale prestaties in benzinemodus of in elektrische of hybride modus. De CR-V gebruikt geen conventionele transmissie, maar is uitgerust met een enkele, vaste versnelling, om de bestuurder een soepel gevoel van vermogen en vertrouwen te geven: dit is een hybride die u kunt voelen.

Front facing three quarter Honda CR-V Hybrid car in street location.

Een zelfdenkend systeem

Het intelligente Multi-Mode Drive-systeem biedt altijd uitstekende prestaties en zuinigheid.

De i-MMD-technologie zorgt ervoor dat de auto altijd zijn energie zo efficiënt mogelijk gebruikt. Dat wil zeggen dat de CR-V Hybrid naadloos schakelt tussen de drie rijmodi: Electric Drive, Hybrid Drive en Engine Drive. Bij het wegrijden in de modus Electric Drive geeft de auto een waarschuwingssignaal, zo stil is deze auto. U kunt de rijtijd in Electric Drive in bepaalde rijomstandigheden nog handmatig verlengen door op het dashboard op de EV Mode-knop te drukken. Als u een dynamischer rijgevoel zoekt, biedt de Sport Mode een actievere rijervaring.

Close up of Honda CR-V Hybrid powertrain system.
Front facing close up of Honda CR-V Hybrid Atkinson Cycle petrol engine.

De 2.0 liter Atkinson Cycle-benzinemotor werkt samen met twee elektrische motors, een voor de aandrijving en een voor stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (-MMD)-systeem.

 

 

 

 

 

 

 

Moeiteloos rijden

Geniet van uw rit, terwijl de Honda CR-V de meest dynamische en efficiënte manier bepaalt om u naar uw bestemming te brengen.

Het is een innovatief systeem waarmee de benzinemotor zo vaak mogelijk in het optimale vermogensbereik kan werken. In combinatie met de ECON-modus resulteert dit in een extreem zuinig voertuig.

Close up of Honda CR-V Hybrid interior console.

De rijmodus selecteert u via de transmissieknop op het dashboard.

Close up of Honda CR-V Hybrid interior view facing street location.

In sommige situaties gebruikt de CR-V alledrie de motors om de beste prestaties te kunnen bieden, dus een drievoudige boost, terwijl het brandstofverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden.

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheidsnorm

Honda SENSING is een geavanceerd veiligheidspakket dat u en uw passagiers veilig op de weg houdt.

Side facing Honda CR-V Hybrid in street location.

Collision Mitigation Braking System

Bij een dreigende aanrijding met een voertuig of een voetganger waarschuwt dit systeem voor het gevaar en verlaagt het de snelheid om de ernst van een aanrijding te beperken.

Lane Departure Warning

Als de auto van zijn rijstrook afwijkt zonder richting aan te geven, wordt u hoorbaar en zichtbaar gewaarschuwd, zodat u zich bewust wordt van de situatie.

Road Departure Mitigation

Een op de voorruit bevestigde camera neemt waar of de auto van de weg dreigt te geraken en maakt gebruik van elektronische stuurbekrachtiging om subtiele correcties toe te passen om uw auto op de weg te houden. In bepaalde omstandigheden kan het systeem ook remdruk uitoefenen.

Lane Keeping Assist System

Dit systeem helpt u in het midden van uw rijstrook te blijven, voor een minder stresserende rijervaring, door de noodzaak van stuurcorrecties en rijinspanningen op de snelweg te beperken.

Verkeersbordherkenning

Het systeem voor verkeersbordherkenning herkent verkeersborden en geeft deze informatie weer op het scherm van de boordcomputer. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven.Intelligente snelheidsbegrenzer

Intelligente snelheidsbegrenzer

Combineert op slimme wijze de bestaande instelbare snelheidsbegrenzer met verkeersbordherkenning om de topsnelheid automatisch af te stemmen op de maximaal toegestane snelheid die de verkeersbordherkenning waarneemt.

Intelligent Adaptive Cruise Control

Dit systeem detecteert wanneer een voertuig op een aangrenzende rijstrook voor u zal invoegen en past de snelheid van uw CR-V op voorhand aan. Het helpt u ook de afstand tussen u en de auto voor u te handhaven, zodat u uw snelheid niet hoeft aan te passen.