Nieuws over het elektrische Honda gamma in 2023

Honda wil auto's maken die uitgerust zijn met geavanceerde, elektrische aandrijflijnen en elke nieuwe auto moet ons een stap dichter brengen bij onze elektrische visie op een koolstofarme samenleving. In 2022 zal Honda zijn taak hebben volbracht en zullen alle gangbare modellen in heel Europa een elektrische aandrijving hebben.

Het elektrische Honda gamma

Het elektrische Honda gamma wordt aangedreven door onze eigen technologie die een elektrische rijervaring biedt in een hele reeks volledig elektrische (EV), zelfopladende volledig hybride (e:HEV) en plug-in hybride (e:PHEV) modellen.

 Kleine Honda SUV - Full Electric

Volledig nieuwe Compact SUV - Full Electric

De kern van Honda's toekomstige reeks batterijvoertuigen (EV) is deze volledig nieuwe, volledig elektrische kleine SUV die in 2023 op de markt komt. Met zijn unieke combinatie van dynamiek, technologie en design zal deze auto een uitstekende keuze zijn voor een eerste EV voor het gezin.

Honda Compact SUV – e:HEV Full Hybrid

Als aanvulling van de al sterke reeks van e:HEV's, met onder meer de HR-V en de CR-V, zal Honda zijn gamma van zelfopladende, volledig hybride auto's in 2023 uitbreiden met een nieuwe, middelgrote, sportieve en dynamische compacte SUV. Meer details volgen binnenkort. 

De volledig nieuwe CR-V e:HEV Full Hybrid en e:PHEV Plug-In Hybrid SUV

In 2023 brengt Honda de volledig nieuwe CR-V op de markt die voor de eerste keer leverbaar zal zijn met verschillende elektrische aandrijflijnen. De nieuwe CR-V e:HEV blijft beschikbaar als een zelfopladende, volledige hybride, maar Honda zal voor de eerste keer in Europa de CR-V e:PHEV voorstellen, een plug-in hybride versie van zijn populairste grote SUV. U vindt hier later meer updates over deze modellen.