HONDA HR-V | EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar.

Elk onderdeel van deze hybride SUV in coupé-stijl werd ontworpen met bijzondere aandacht voor de bestuurder en de passagier.
De batterij en de brandstoftank zijn handig weggestopt om extra ruimte te creëren en het luchtverversingssysteem zorgt voor een aangename luchtstroom die een rustige sfeer oplevert.

Bekijk hier de reeds de early info flyer.

Pictures Honda HR-V Pré release

De foto's van de pré release die doorging op dinsdag 5 oktober 2021staan online.

Je kan ze hier bekijken.

Honda Sensing Elite biedt autonoom rijden

Honda heeft het Sensing-systeem van rijhulp- en veiligheidssystemen doorontwikkeld tot Sensing Elite. Daarmee kan een Honda ook zelfstandig rijden. 

Honda zet de volgende stap in autonoom rijden. Het systeem van rijassistentie- en veiligheidssystemen Honda Sensing, dat tegenwoordig standaard in nieuwe Europese Honda-modellen ligt, wordt vervangen door Honda Sensing Elite. Daarmee kan een Honda-model tot op zekere hoogte (niveau 3) zelfstandig rijden op de snelweg. 

TEST HONDA JAZZ HYBRID

Waarom zou je een hybride auto kopen? wij lijsten de voordelen voor je op.

Een hybride auto heeft als grootste voordeel het relatief lage brandstofverbruik. Vaak is dat vergelijkbaar met dat van een auto van één of twee klassen lager. ... In de stad is een hybride auto weer in het voordeel en loopt het verbruik veel minder snel op dan dat van een normale auto.
Onze Honda Jazz is daar een mooi voorbeeld van.

Autogids deed een vergelijkende test tussen drie Hybride stadswagens.

RELEASE HONDA HR-V HYBRID

Honda heeft de laatste generatie van zijn populaire HR-V compacte SUV onthuld, verkrijgbaar met voor het eerst als standaard een krachtige en responsieve e:HEV aandrijflijn met twee motoren.
De gloednieuwe HR-V levert uitzonderlijke hybride efficiëntie en geavanceerde veiligheids- en technologische functies, allemaal geïntegreerd in een gedurfd, strak design bedoeld om de toonaangevende ruimte en het comfort waar deze auto zo om bekendstaat te verbeteren.

HR-V Hybrid Coming Soon

  • Popular, small SUV, standard equipped with Honda's hybrid technology with two engines

Honda Winter Mobility Pack

Honda’s Winter Mobility Pack tot -44%

Bent u klaar voor de wintersportvakantie in de sneeuw?
Nu Honda’s Winter Mobility Pack met tot 44% korting.

Grijp snel deze kans en rust jouw Honda uit met ons winter mobility pack* met crossbar en snowboard/ski-attachement of onze roofbox van maar liefst 410L !

Download de brochure.

*Actie geldig van 1/10/2020 tot en met 31/11/2020

Illumination Pack

Het Illumination Pack biedt u twee extra ledlichten aan de binnenzijde van de kofferklep. Zo is uw kofferruimte altijd perfect verlicht, zelfs wanneer hij volledig volgeladen is. Het Illumination Pack is er nu al vanaf € 234,99 inclusief btw en installatiekosten.

Neem contact op voor meer info.

Winter tyres for your Honda

Winter tyres consist of a special rubber composition, which keeps them softer than summer tyres in winter, giving them a better grip on the road surface. Check out our sets for your Honda here.

New CO2 requirements

Over the past year, a record number of electric cars have been presented, a trend that seems to be coming to an end for the time being. The car industry presents itself greener than ever and gives the impression of meeting a high demand from the market. The opposite, however, seems more realistic: manufacturers desperately need the electromobilist to comply with the CO2 rules tightened this year.

Pagina's