CR-V Hybrid Promoties

 
Honda CR-V Hybrid
 

Honda CR-V Hybrid actie:

Wat te doen van uw weekend: een familie-uitstap maken met de nieuwe Honda CR-V Hybrid of het gras maaien?

U hoeft niet te kiezen!

Bij aankoop van de nieuwe Honda CR-V Hybrid krijgt u er een Miimo robotmaaier gratis bij*. Laat de Miimo het werk in jouw plaats doen en geniet voluit van de ruimste SUV binnen zijn klasse!

  • Huidige actie: Gratis Miimo t.w.v. €1.999*
     

*Voorwaarden: De actie, 'krijg een gratis Miimo 310 t.w.v. €1.999 (incl. 21% BTW)', is geldig bij aankoop van een CR-V Hybrid met een catalogusprijs vanaf €34.830 (incl. 21% BTW) besteld tussen 01/05/2019 en 31/05/2019. Actie voorbehouden aan particulieren en niet cumuleerbaar met andere voordelen. De Miimo 310 robotmaaier dient ook effectief door een erkende Honda Power Equipment verdeler geïnstalleerd te worden in de tuin van de desbetreffende particulier. Actie uitsluitend geldig bij de Belgische deelnemende Honda verdelers en dit zolang de voorraad strekt. Afgebeeld model enkel ter illustratie. Verbruik: 5.3-5.5 L/100KM , CO2-uitstoot: 120-126 G/KM (NEDC 2.0)

Honda CR-V Hybrid

Nieuwe Hybride prestaties

De geheel nieuwe CR-V Hybrid combineert het sportieve rijden van een SUV met het brandstofverbruik en de lage uitstoot van een hybride aandrijflijn. Met de magie van Honda's Intelligent Multi-Mode Propulsion System (i-MMD), verlaagt u uw brandstofverbruik zonder dat dit ten koste gaat van uw rijplezier.

Honda CR-V Hybrid

Efficiëntie

Door automatisch de meest geschikte rijmodus te kiezen, kunt u met de CR-V Hybrid brandstof besparen en de CO2-uitstoot minimaal beperken.

Honda CR-V Hybrid

Geavanceerde veiligheid

Uitgerust met radars en camera's is het nieuwe actieve en passieve veiligheidssysteem SENSING, voorgesteld in de CR-V Hybrid, een van de meest geavanceerde op de markt.

Honda CR-V Hybrid

Ruimte en comfort

Praktisch en modulair, het interieur van de nieuwe CR-V Hybrid biedt veel slimme opbergoplossingen, royale beenruimte en een bijzonder aangename kofferbak. De strakke lijnen van het interieur en de contrasterende materialen met prachtige afwerkingen versterken de indruk van ruimte. Uitgerust met ingenieuze technologieën biedt de CR-V u het ultieme comfort en ontspanning.

Honda CR-V Hybrid

Klaar voor het avontuur?

Wilt u ontdekken hoe soepel, snel en efficiënt de CR-V Hybrid rijdt? Maak nu een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Honda verdeler voor een gratis testrit!