NAADLOOS, STRAK EN MODERN

We ontwierpen de auto van de toekomst door naar het verleden te kijken. De Honda e, die doet denken aan de allereerste Honda Civic, heeft een retro look met eenvoudige, gladde oppervlakken.
 

DE PERFECTE VORM

Wanneer ideeën samenkomen.

We hebben de Honda e ontworpen door overal kritisch naar te kijken: Kunnen we verschillende koplampen en achterlichten hebben? Waar plaatsen we de richtingaanwijzers? Hoe verbeteren we de aerodynamica? Deze unieke auto is het product van al deze antwoorden – de perfecte vorm. Plezierig om in te rijden, veilig en aantrekkelijk voor het oog. De Honda e is de belichaming van moderne waarden en hoe we vandaag de dag rijden... en in de toekomst.

Close-up van Honda e.

Close-up van Honda e.

Buitenkant van de voorkant van de Honda E.

Close-up van Honda e-wiel.
 

ALLES ALS ÉÉN

Integratie is de sleutel tot een compleet ontwerp.

De koplampen, radar en camera met meervoudige weergave zijn allemaal geplaatst op één paneel. Op dezelfde manier hebben we deze elementen aan de achterkant ook gecombineerd: alles lijkt één. De aluminium velgen van 17" hebben speciaal ontworpen bedekking om ze vrij te houden van remstof, zodat je Honda e er langer schoon uitziet.
 

RIJD IN RUIMTE

De stad is overbelast en druk; de Honda e is volledig het tegenovergestelde.

Honda e-interieur.

De Honda e heeft stoelen van melangestof en biedt comfort voor iedereen.

Stap in het ruime interieur van de Honda e en u bent meteen afgesloten van de drukte. Het is een kalme en serene omgeving, zoals een lounge, met een licht en luchtig interieur.

Voldoende ruimte

Er is ook geen centrale console, dus voelt het interieur nog breder aan. Als u op de comfortabele stoelen gaat zitten en het brede instrumentenpaneel in u opneemt, voelt het alsof u aan een soepele ruimtereis begint.

Passagierscomfort

De Honda e heeft een zeer ruim interieur dat bij iedereen past. De zitplaatsen achter bieden uw passagiers uitstekende beenruimte. De Honda e is een van de ruimste auto's in de categorie kleine auto.

Close-up van Honda e-stuurwiel.

Honda e-interieur.

De interieurafwerking zorgt voor de finishing touch en doet aan een lounge denken.
 

WEES VEILIG IN DE STAD

De Honda e wordt geleverd met Honda Sensing, samen met een paar extra functies.

Meldingssysteem voor vertrek van voorliggende auto

Waarschuwt u wanneer de bestuurder voor u weer beweegt. De Honda e laat u weten dat u verder kunt rijden.

Gasregeling om ongelukken te voorkomen

Dit voorkomt een plotselinge versnelling wanneer u in het verkeer achter auto's rijdt. De Honda e weet wanneer de auto voor u plotseling is gestopt. Bijvoorbeeld op een rotonde waar de bestuurder voor u van gedachten kan veranderen en remt.

Vooraanzicht van Honda e.

Honda e rijdt achteruit in parkeerplaats

Remfunctie met lage snelheid

Als u dicht bij een object bent dat u mogelijk niet hebt gezien, past de Honda e de noodrem toe wanneer u op lage snelheid rijdt.

 

 

 

 

 

 

 

  

FUTURISTISCHE TECHNOLOGIE

De Honda e heeft vele innovatieve functies, zoals onze Honda Parking Pilot en spiegelsysteem met zijcamera's die u helpen door de stad te rijden.


 
 

VERMOGEN EN PRESTATIES

Voor een beter stuurgevoel worden de achterwielen aangedreven door een krachtige elektrische motor. De Honda e versnelt en vertraagt, met regeneratief remmen, en wordt bestuurd door de Single Pedal Control.

 

 

 

 

 

 

 

 

DE ELEKTRISCHE ERVARING

De Honda e, onze eerste speciaal gebouwde, elektrische auto, combineert stabiliteit en besturing met snel opladen en een uniek watergekoeld accusysteem om het bereik te optimaliseren bij hoge en lage temperaturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

EEN MINIMALISTISCH DESIGN

De actueelste technologische innovatie is allemaal verpakt in een eenvoudig, vloeiend ontwerp. De Honda e is hét voorbeeld van hoe het verwijderen van onnodige elementen de aandacht richt op wat het belangrijkst is.