Een nieuwe rijervaring

Wij stopten er meer in; u haalt er meer uit.

De volledig nieuwe CR-V is onze meest geavanceerde en verfijnde SUV ooit. Hij is ontwikkeld om de term 'boeiende rijervaring' een geheel nieuwe betekenis te geven. Laten we beginnen met de motoren. De nieuwe CR-V biedt bestuurders de keuze uit een 1.5 VTEC TURBO-motor of ons innovatieve i-MMD hybride systeem. Combineer dit met de keuze uit 2- of 4WD, handgeschakelde of automatische transmissie – en de mogelijkheid tot 7 zitplaatsen bij de uitvoering met de 1.5 benzinemotor – en u creëert zelf de CR-V die perfect bij u past.

De uitvoering met de 1.5 i-VTEC TURBO-benzinemotor zal als eerste worden gelanceerd. De hybride versie volgt in 2019.

Driekwart vooraanzicht van de Honda CR-V.

Gevormd voor nieuwe avonturen

Een verfijnd nieuw design.

Verken in stijl en comfort

De binnenruimte van de Honda CR-V is ongeëvenaard.

Een gevoel van verbondenheid

De nieuwe CR-V heeft complete connectiviteit… en die bevindt zich volledig onder uw vingertoppen.

Alle informatie voor de bestuurder – Driver Information Interface (DII) – wordt weergegeven op het dashboard. Achter de makkelijk te bedienen aanraakknoppen gaat een wereld aan functies schuil. Het 7’’ touchscreensysteem maakt verbinding met uw mobiele telefoon mogelijk en geeft toegang tot een compleet infotainmentsysteem. In een CR-V bent u nooit buiten bereik.

Voor(r)uitkijken

Kies hoe veel – of hoe weinig – informatie u wilt zien met ons Head-Up Display. U kunt eenvoudig een voorruitprojectie zien van de huidige snelheid, toerentallen, Adaptive Cruise Control, Low Speed Follow, navigatie, verkeersbordherkenning, richtingaanwijzers en gekozen versnelling, door op de knop op het stuurwiel te drukken.

Close-up van het stuurwiel en de meters van de Honda CR-V.

Het stuurwiel is voorzien van makkelijk te bedienen knoppen voor audio, cruisecontrol, Bluetooth® Apple CarPlay® en satellietnavigatie – met stemherkenning en intelligent Multi-Information – om zo min mogelijk te worden afgeleid van de weg.

Close-up van infotainmentsysteem van Honda CR-V.

Blijf verbonden door uw mobiele telefoon aan te sluiten. Al het andere, zoals uw afspeellijsten, is binnen handbereik en wordt duidelijk weergegeven op het 7 inch grote aanraakscherm.

Veiligheid verzekerd

Elke nieuwe CR-V is uitgerust met Honda Sensing, een uitgebreid pakket van technologieën die de bestuurder bijstaan. Door radar- en camera-informatie met elkaar te combineren, helpt de CR-V de bestuurder op elke mogelijke manier. Bijvoorbeeld bij het comfortabel en met geschikte snelheid over de snelweg rijden en het uitvoeren van veilige manoeuvres op een krappe parkeerplek.

Bekijk nu reeds de early leaflet